E posta Kur, Eposta servislerini ücretsiz olarak kurmanıza yardımcı site. E posta Servisleri hakkında detaylı bilgi bu sitede

Msn Kaydol, Msn Hesabı Açmak İstiyorum

Msn Kaydol, msn açmak istiyorum, hotmail kaydol ol, msn kaydol, hotmail yeni msn açmak, e posta kaydol,

- Sponsor -
MSN HESABI OLUŞTURMA, MSN KAYDOL

Msn Kaydol, hakkında pek çok kişi google üzerinden arama yaparak yardım amaçlı oluşturulan bu sayfalardan birine denk gelmektedir. Bu sayede herhangi bir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla msn koydol açmaktadır. Milyonlarca insan tarafından sohbet amamçlı veya kişisel işler amaçlı kullanılan bir programdır. Microsoft'un bir hizmet ürünü olan msn bir çok insan tarafından kullanılmaktadır. Tabi bu bir değişime ihtiyaç duyularak.

Msn şimdiki adıyla Skype milyonlarca kişiye anlık olarak hem videolu hemde sesli veya yazışma ile ile üç farklı şekilde hizmet vermektedir. İnternet hızına bağlı olarak yapılan görüşmeler internet hızına göre değişiklik göstermektedir.

Microsoft'un geliştirmiş olduğu bu program ayrıca bir telefon gibi kullanılabilmektedir. Hesabınızı aktif ederek ve bakiye yükleyerek istediğiniz kişiye ulaşabilirsiniz. Aynı cep telefonu gibi. Peki msn kayıt ol işlemi nasıl yapılır. Bildiğiniz üzere internet herkesin hemen hemen evinde var. Bu sayede herkes kendi evinde bir hesap açarak başka yerdeki arkadaşı ile internet üzerinden iletişimde bulunabilir.

Msn Kaydol, Msn Hesabı Kurma

Önce hotmail.com sitesine giriş yapıyoruz. Bu girişi herhangi bir internet tarayıcısı ile bu işlemi yapabilirsiniz. Ardından siteye giriş yaptıktan sonra hesap oluştukmak için sizi hotmail kaydol sayfasına yönlendirecektir. Bu arada bu işlemi yaparken takıldığınız herhangi bir yer olursa alt kısımda yorum bölümüne yazmayı unutmayın.

İşlemi yaptıktan sonra alttaki resimde gördüğünüz gibi sizden kişisel bilgilerinizi isteyecektir. Bu bilgiler ile Hotmail kaydol hesabı açmaya devam ediyoruz. Bu işemleri alttaki resimde açıklayarak devam ediyoruz.


yukarıdaki resimde gösterildiği gibi düzgün bir şekilde bilgilernizi girdiğiniz zaman hesabınız açılmış olacaktır. Bu hesap ile arkadaşlarınızdan eposta alabilir veya gönderebilirsiniz.

etiketler:msn oturum aç msn kaydol hotmail gelen kutusu hotmail kaydol hotmail sign mail giriş outlook gmail oturum aç
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

0 yorum:

E posta Yardım İçin Yaz

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.