E posta Kur, Eposta servislerini ücretsiz olarak kurmanıza yardımcı site. E posta Servisleri hakkında detaylı bilgi bu sitede

E posta Kur, E posta Kurma Servisi

E posta Kur, E posta Kurma Servisleri, E posta Açmak için doğru yerdesiniz. Eposta adresi ücretsiz bir şekilde alın ve kullanmaya başlayın

- Sponsor -
E posta Kur, E posta Kurma Servisi

E posta servislerinden bahsetmeden önce, e posta hakkında biraz bilgi vermek gerekir. Bir çok sistem üzerinde veya sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulunabilmek için gerekli olan hesaptır. İnternet ortamında kullanıcılar en az iki e posta servisine sahiptir. Bunun nedeni ise farklı e posta servislerin sunduğu ayrıcalıklardır. Kullanıcı eğer bir yere ücretsiz üye olmak istediğinde bir e posta servisinden yararlanmak zorundadır. Bu yüzden sizde herhangi bir platforma üye olmak istiyorsanız bu yazının açıklama kısmında bulabileceksiniz.

Birbirinden farklı bir çok farklı e-posta servisi vardır. Bu yüzden size en uygun olan e posta servisi hakkında bahsedeceğiz. Bu sayede herhangi bir problem yaşamadan rahatlıkla bir e posta hesabına sahip olabileceksiniz. Ücretsiz olarak milyonlarca kişiye sunulan servisler dünya devleri arasında sürekli çekişmeli olarak yeni özellikler eklenerek kullanıcılara sunulmaktadır.

E posta Kurma Servisleri:

Hotmail.com: Bu servis en eski servislerden biridir. Milyonların kullandığı ve en kullanışlı eposta servislerinden biridir. Bu eposta servisini sizlere daha farklı bir şekilde açıklayıcı bir şekilde farklı bir sayfada bahsedeceğiz. Bu servis Microsoft'un geliştirdiği servistir. Diğer platformlarına entegre ederek aynı hesap üzerinden bir çok platforma erişebilirsiniz. Windows 10 güncellemesi ile bunu daha geliştirmiş durumdalar. Bu sayede oturum kapatıp ya da açma ihtiyacı duymadan platformlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Google Mail: Googlenin son zamanlarda tüm kullanıcılar tarafından en çok kullanılan servisidir. Android cihazlarında uygulama ya da herhangi bir yere erişmek için kullanılan bir eposta servisidir. Bunun yanı sıra e posta gönderme, eposta alma, spam, gibi bir çok dosyalanmış şekilde otomatik olarak oluşturulmaktadır. Ayrıca Google'nin ayrı bir uygulaması veya programı olan hangouts bu e posta servisine entegre edilerek anlık olarak da kaıtlı olan kişiler ile sohbet etmenize imkan sağlamaktadır. Google'nin sunmuş oladuğu bu servis aslında Google'nin temelini oluşturmaktadır. Çünkü kullanıcılar bu servis ile tüm hizmetlere erişebilmektedir. Bu yüzden İnternet aleminden faydalanabilmek için kesinlikle ihtiyacınız olan bir servistir.


Yandex Mail: Son zamanlarda reklamlar sayesinde belli bir kitle yakalayan Yandex bir çok servisi kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmakta. Diğer servisler gibi Yandex oluşturduğu platformları bir e posta servisine entegre ederek servisler arasında geçişi rahatlıkla sağlamış durumda. E posta servisine bulut disk sistemini entegre ederek hem e postanızı hemde kaydetmiş olduğunuz resim, video, müzik gibi dosyları aynı yerde birlikte erişmenize olanak sağlamakta.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

1 yorum:

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.